10 arsyje pse duhet të dalim me një vajzë që udhëton shpesh

 

 1. Ajo është vajza me lëkurën e diellit të puthur dhe pika të lehta të shpërndara në fytyrë. Një ndjenjë rrezatuese rreth saj, e shoqëruar me lëkurë të shëndoshë dhe një vezullim në sy.
 2. Ajo është më pak materialiste. Ajo nuk jep hua për zotërimet, por përvoja të çmuara. Dhuratat e shtrenjta janë të panevojshme, më mire t’i jepni një fotografi në mënyrë që ajo t’i ketë me të në çdo kohë. Ajo mund të shohë ata që jetojnë më pak, njohin fatin e vogël të lumturisë.
 3. Ajo e vlerëson kohën e saj në udhëtime dhe i pëlqen të dëgjojë për normalitetin, edhe nëse nuk është shumë kohë para se këmbët të fillojnë t’i kruhen përsëri per një udhëtim të ri. Ajo është krenare për vendlindjen e saj sepse është një qytet i ri për të eksploruar dikë tjetër.
 4. Ajo është gruaja më puntore që do të njohësh. Ajo ka shumë mundesi të mbajë dy ose tre vende pune për të financuar aventurat e saj. Për të mos përmendur një sipërmarrës që i kthen udhëtimet e saj në një burim të ardhurash. Ajo është e zgjuar dhe e di se këto ditë shumë punonjës gjejnë udhëtim ndërkombëtar të favorshëm në kandidatët e ardhshëm.
 5. Ajo për ju gjithmonë do të jetë e këndshme. Ajo lundron qytetet e panjohura me një ndjenjë të madhe drejtimi, por gjithashtu gëzon spontanitetin e humbjes.
 6. Pas shumë fluturimeve të humbura, kthesave të gabuara, vonesave, ushqimit të keq rrugor dhe vaskave të këqija për të depozituar ushqimin e përmendur, ajo është lehtë e adaptueshme. Ajo është e përgatitur për gunga në rrugë fjalë për fjalë dhe metaforike. Jeta hedh topat e kurbës dhe ajo i zhduk ata menjëherë nga parku.
 7. Ajo është mbështetëse dhe mirëkuptuese.
 8. Ajo angazhohet me një shoqëri të kësaj bote që mëson historinë, kulturën dhe sjelljet e shoqërive, e cila është e sigurt për t’i bërë përshtypje prindërve . Ajo është mesuar për t’u shoqëruar me të huaj, që lulëzojnë në bisedë. Ajo gjithmonë do të jetë e hapur për të takuar njerëz të rinj dhe për të bërë përshtypje në punën tuaj shoqërore.
 9. Ajo është e pavarur, e zgjuar dhe e fortë.
 10. Ajo gjithmonë do të jetë e pavarur. Ajo nuk beson në fazën e pesë klinkave. Ajo njeh shpërblimet e buxheteve të mira dhe kursen paratë e saj
 11. Heren tjetër një udhëtim do të ju bëj bashkë.

spendlifetraveling.com ©