10+ qytetet, ashtu siç nuk i keni parë asnjëherë

Të ecësh nëpër qytete dhe të fotografosh vendet më të mira të tyre mund të mos jetë e mjaftueshme.

Pamja nga toka nuk ju lejon që të vlerësoni plotësisht shkallën dhe gjeometrinë e monumenteve arkitekturale.

Ekipi rus i fotografëve “AirPano”, është ngritur në qiell për t’ju treguar vende të ndryshme të planetit tonë nga ajri.

Se si duken vendet më të mira të Tokës nga ajri, mund t’i shihni fotot më poshtë:

Sagrada Familia, Barcelonë, Spanjë1

Paris, Francë2

Dubai, EBA3

Nju Delhi, Indi4

Amsterdam, Holandë5

Dubai, EBA6

Seattle, SHBA7

Siena, Itali8

Agra Fort, Indi9

Prambanan, Indonezi10

La Plata, Argjentinë11

Budapest, Hungari12

Kankun, Meksikë13

Cesky Krumlov, Çeki14

Madrid, Spanjë15

Vjenë, Austri16

Amsterdam, Holandë17

Rio de Zhanerio, Brazil18

Varanasi, Indi19

Toronto, Kanada20

Paris, Francë21

Monumenti i Revolucionit Meksikan, Meksiko Siti, Meksikë22

Sao Paulo, Brazil23

Lima, Peru24

Buenos Ajres, Argjentinë25