10 qytetet që kanë ndryshuar në mënyrë të pabesueshme

Duket se koha po kalon shpejtë me kalimin e çdo viti. Shumë e shumë ndryshime ndodhin në jetën tonë dhe bota përreth nesh evoluon aq shpejtë sa që nuk e vërejmë.

Në fotografitë më poshtë do t’i shihni disa prej qyteteve më të mëdha të cilat kanë ndryshuar tepër shumë brena vetëm 10 viteve.

Shikojeni se sa shumë ka ndryshuar bota – do të mahniteni!

Singapori: Gjatë viteve 1960 vs. tani

Hong Kongu: Gjatë viteve 1960 vs. tani

Fortaleza, Brazil: Gjatë viteve 1980 vs. tani

Shanghai, Kinë: Gjatë viteve 1990 vs. tani

Toronto, Kanada: Gjatë viteve 1930 vs. tani

Seul, Kore të Jugut: Gjatë viteve 1950 vs. tani

Nairobi, Kenia: Gjatë viteve 1960 dhe tani

Pekin, Kinë: Gjatë viteve 1940 vs. tani

Melburn, Australi: 1920 dhe sot

Dubai, EBA: Gjatë viteve 1980 vs. sot