10 vendet më të populluara për t’i propozuar asaj gjatë një udhëtimi

Propozimi i përsosur gjithmonë duhet të ndodhë në vendin e përsosur.

Çdo propozim është unik, por ka disa pika në të gjithë botën që kanë tendencë për të tërhequr ata që duan të “vënë një unazë në të,”. Për shembull, Kulla Eifel dhe Niagara Falls janë vende të njohura ku mund të kapni dikë në propozim.

Nëse jeni duke menduar për blerjen e një diamanti në çdo kohë së shpejti, mund t’i konsideroni këto vende romantike për të kërkuar ato katër fjalë të vogla

1 Disneyland, Paris – një në 500 propozime


2 Walt Disney’s Magic Kingdom, Florida – një në 555 propozime


3 Centennial Lakes Park, Minnesota – një në 625 propozime


4 Eiffel Tower, Paris – një në 679 propozime


5 The Hollywood Sign, Los Angeles – një në 1,000 propozime


6 Central Park and Brooklyn Bridge, New York – një në 1,111 propozime


7 Niagara Falls, Ontario – një në 1,250 propozime


8 Walt Disney’s Epcot Park, Florida – një në 1,428 propozime

9 Big Bear Lake, California – një në 1,666 propozime


10.Bondi Beach, Sydney – një në 2,000 propozime

©travelandleisure.com