11 rrugët në botë që ofrojnë pamje mahnitëse për udhëtarët

Bllokimet në trafik, udhëtimet ditore; disi asnjëherë vozitja nuk është e mirë për shkak të rrugëve të ngarkuara.

Nëse planifikoni të udhëtoni dhe të shkoni kudo që ju “çon era”, më së miri është që të kaloni nëpër rrugë që ju ofrojnë pamje mahnitëse.

Në fotografitë më poshtë ne kemi mbledhur 11 rrugët në botë që ofrojnë pamje mahnitëse për çdo udhëtar që kalon nëpër to me veturë. Shikoni ato:

Rruga përreth oqeanit, Australi1

Autostrada e Alaskës, Kanada – Alaskë2

Rruga Romantike, Gjermani3

Rruga e Oqeanit Atlantik, Norvegji4

Gjiri i Veriut 500, Skoci5

Rruga Unazë, Islandë6

Rruga alpine “Grossglockner”, Austri7

Autostrada “Trans-Ande”, Kili – Argjentina4021155-chile-1469725420-650-4a591de8f1-1484149902

Rruga e Parkut, Virxhinia – Karolinë e Veriut8

Gjiri Amalfi, Itali9

Rruga Milford (Autostrada 94), Zelandë të Re10