12 rrugët që të lënë pa fjalë

Bllokadat në trafik, udhëtimet e përditshme; disi vozitja e përditshme na bënë t’i urrejmë udhëtimet me veturë.

Por, nëse ëndërroni të paketoni çantën dhe të shkoni atje ku ju “dërgon era”, atëherë udhëtimi mund të jetë me të vërtetë i bukur nëse rrugët nga kaloni kanë pamje mahnitëse.

Këto 12 rrugë më poshtë janë me të vërtetë mahnitëse!

Rruga e Oqeanit të Madh, Australi

Autostrada e Alaskës, Kanada — Alaskë

Rrugë Romantike, Gjermani

Rruga e Atlantikut, Norvegji

Autostrada Karakoram, Pakistan

Bregdeti Verior 500, Skoci

Rruga Unazë, Islandë

Rruga Malore Grossglockner, Austri

Autostrada Trans-Ande, Kili — Argjentinë

Ura e Kaltër, Virgjinia — Karolinë të Veriut

Bregdeti Amalfi, Itali

Rruga Milford (Atuostrada 94), Zelandë të Re