13 restaurantet që të bëjnë ta harrosh ushqimin

Ka aq shumë vende të mrekullueshme në planet të cilat duhet t’i vizitoni të paktën një herë në jetë. Por, ka edhe disa restorante të cilat ia vlen që të vizitohen, për shkak të vendit se ku ndodhen.

Ka disa restorante në botë të cilët do t’ju bëjnë ta harroni krejtësisht ushqimin pavarësisht kuzhinës së mirë dhe shërbimit të shkëlqyer.

Pse ndodh kjo? Sepse ndodhen në vende shumë të bukura, që ju lënë gojëhapur duke shikuar pamjen.

Ne i kemi mbledhur restorantet më të mira që kanë pamje mahnitëse. Këta janë ata:

Grotta Palazzese në Bari, Itali

Restauranti Le Panoramic në Chamonix, Francë

Restauranti nënujor Ithaa në Maldive

Restauranti në shpellën e Ali Barbour në Plazhin Diani, Kenia

Restauranti “Sierra Mar” në Kaliforni, SHBA

Kafeja buzë lumit në Nju Jork

Vilat Samaya në Bali, Indonezi

Le Jules Verne në Paris, Francë

Restauranti në horizont, Queenstown, Zelandë të Re

Restauranti Delaire në Stellenbosch, Afrikë të Jugut

Restauranti në Kraterin Ngorongoro, Tanzani

Restauranti në katin e 95’të në Çikago

Restauranti në oqean, Bora Bora