15 foto të mrekullueshme të pranverës nëpër botë

Pranvera është me të vërtetë koha më e bukur e vitit. Pas një dimri të ftohtë, pranvera sjell një bukuri dhe ngrohtësi në natyrë, së bashku me lulet.

pushime.com ka zgjedhur disa prej fotografive më mahnitëse që tregojnë bukurinë e kësaj stine.

Tokio, Japoni

Nara, Japoni

Stacioni Gyeonghwa, Kore të Jugut

Tokio, Japoni

Paris, Francë

Lumi Meguro, Japoni

Parqet e Broklinit, Nju Jork

Uashington, SHBA

Kunming, Kinë

Stokholm, Suedi

Lumi Meguro, Japoni

Kioto, Japoni

Paris, Francë

Kioto, Japoni

Bonn, Gjermani