15 foto të pabesueshme të bëra nga lartë

Fotografitë me pamje nga lartë tashmë janë duke u bërë të popullarizuara këto ditë.

Fotografët bëjnë fotografi nga helikopterët, satelitët dhe madje edhe parashutistët bëjnë fotografitë më të mira dhe më të pazakonshme.

Ky kënd na bën që ta shohim botën në një mënyrë tjetër dhe na inspiron që të bëjmë më shumë zbulime çdo ditë.

pushime.com ka mbledhur 15 foto të cilat tregojnë se sa i bukur është planeti ynë nga lartë.

Rio de Zhaneiro, Brazil

Tahiti, Polinezia

Nju Caledonia

Marrakech, Maroko

Hong Kong

Niger, Afrikë

Liqeni Natron, Tanzani

Parku Kombëtar Amboseli, Kenia

Shkretëtira Wadi Mitan në Oman

Deti Solomon

Parku Kombëtar Tsavo, Kenia

Guntur, Indi