15 foto të pabesueshme të qyteteve më interesante të botës

Juria është gati t’i shpallë fituesit e garës “Fotografia më e Mirë e Udhëtimit”, garë kjo e organizuar nga National Geographic.

Janë tri kategori në të cilat fotografët e botës mund të konkurrojnë me fotografitë e tyre: Natyrë, Qytete dhe Njerëz.

Fituesit fatlumë të çmimit do të fitojnë një udhëtim 10-ditor për në Ishujt Galapagos.

Më poshtë, mund t’i shihni 15 fotografitë që hyrën në kategorinë e qyteteve në këtë garë. Ato shfaqin peizazhe të pabesueshme të jetës urbane nëpër to.

Paris, Francë

Bengaluru, Indi

Nagasaki, Japoni

Uummannaq, Grenlandë

Busan, Kore të Jugut

Prefektura Gifu, Honshu, Japoni

Al Ain, Emiratet e Bashkuara Arabe

Hong Kong

Jujing, Kinë

Qyteti i Murosur Kovloon, Kinë

Dubuque, Iova

Nju Jork, SHBA

Frankfurt, Gjermani

Nju Jork, SHBA

Hong Kong