15 fotot të cilat duken sikur janë bërë në një planet tjetër

Nganjëherë, shikojmë një foto të ndonjë vendi të panjohur në botë, dhe fillojmë të dyshojmë se a ekziston me të vërtetë.

Ne kemi mbledhur disa fotografi së bashku të vendeve të cilat ndoshta nuk i njihni dhe për të cilat do të mund të mendonit se ndodhen në një tjetër planet.

Natyra me të vërtetë ka aftësi të na befasojë dhe mahnitë! Shikoni ato më poshtë:

Tri motrat, vullkanet e përgjumur në Oregon, SHBA

Geizerli Flutur, Nevada, SHBA

Liqeni Baikal, Siberi, Rusi

Kanioni Dallgë, Arizona, SHBA

Antarktidë

Një plazh në Alentejo, Portugali

Liqeni Abraham, Alberta, Kanada

Malet ylber në Parkun Gjeologjik Kombëtar Zhangye, Kinë

Një shpellë e mbuluar me akull në Wisconsin, SHBA

Shkretëtira në Arizona, SHBA

Shkretëtirë në Namibi

Liqeni me ngjyrë rozë Hillier, Australi

Ujëvara Goðafoss, Islandë

Vullkani Dallol, Etiopi

Arçipelagu Socotra, Jemen

Leitisvatn/Sørvágsvatn, Ishujt Faroe