15 kampuset më mahnitëse të universiteteve nëpër botë

Në mesin e shumë ndërtesave nëpër botë, ka disa kryevepra në formën e universiteteve dhe kolegjeve nëpër botë.

Në këtë artikull, pushime.com ju dërgon në një tur ndërkombëtar në kullat më të bukura, kështjellat dhe hotelet e konvertuara ku të gjithë do të dëshironin të studionin.

1. Universiteti i Notre Dame, Idaho, SHBA

2. Universiteti i Santo Tomas, Filipine

3. Kolegji Berry, Gjeorgji, SHBA

4. Universiteti i Otagos, Zelandë të Re

5. Universiti i Bolonjës, Itali

6. Universiteti i Mbretëreshës Belfast, Irlandë Veriore

7. Universiteti Shtetëror i Moskës, Rusi

8. Universiteti i Glasgovit, Skoci

9. Universiteti ‘Rrugët Mbretërore’, Kanada

10. Universiteti Amerikan në Kairo, Egjipt

11. Universiteti Chulalongkorn, Tajlandë

12. Kolegji Flagler, Florida, SHBA

13. Universiteti i Cape Town, Afrikë të Jugut

14. Universiteti i Sidnejit, Australi

15. Universiteti Mbretëror Holloway, Angli