15 qytetet e mrekullueshme evropiane të cilat duhet t’i vizitoni

Vera është duke ardhur dhe nuk ka dyshim se tashmë keni filluar të mendoni për pushime.

Nëse nuk keni bërë ende plane, atëherë ndoshta ky artikull do t’ju ndihmojë.

Shumica e njerëzve zgjedhin vendet më të mira turistike për pushimin e tyre. Por pse të mos provoni diçka të re këtë verë?

pushime.com ju prezanton më poshtë një listë prej 15 qyteteve më të bukura në Evropë. Definitivisht duhet t’i vizitoni këto vende!

Bruges, Belgjikë

Sintra, Portugali

Brasov, Rumani

Gdansk, Poloni

Mostar, Bosnjë dhe Hercegovinë

Bled, Slloveni

Novi Sad, Serbi

Koman, Shqipëri

Një pamje mahnitëse e liqenit të Komanit!

Ronda, Spanjë

Český Krumlov, Republika Çeke

Annecy, Francë

Porto, Portugali

Bergamo, Itali

Bordeaux, Francë

Albarracin, Spanjë