15 rrugët më të pabesueshme në botë

A ju pëlqejnë aventurat? pushime.com vendosi të sjell një listë me disa prej vendeve më mahnitëse dhe më të “çmendura” në botë, ku mund të përjetoni aventurën më argëtuese.

Në këtë listë janë përfshirë përvojat në ajër, rrugë dhe tren. Shikoni ato më poshtë!

1. Hekurudha në mes të pazarit, Tajlandë

2. Aeroporti Ndërkombëtar Princesha Juliana — një aterim interesant

3. Hekurudha e Vdekjes, Tajlandë

4. Aeroporti Gisborne, Zelandë të Re

5. Rruga në tunelin Guoliang, Kinë

6. Aeroporti Saba — pista më e shkurtër në botë

7. Hekurudha las Nubes, Argjentinë

8. Hekurudha Chennai-Rameshwaram, Indi

9. Rruga Kabul-Jalalabad, Kabul

10. Hekurudhat në Bangladesh

11. Antarktikë — një pistë e akullt dhe e rrëshqitshme

12. Autostrada James W. Dalton 

13. Ura mbi lumin Vitim, Siberi

14. Trenat Lokal të Mumbai, Indi

15. Zoji La Pass, Indi