17 pishinat natyrore që çdo udhëtues duhet t’i vizitojë gjatë jetës

Pasi temperaturat fillojnë të rriten, njerëzit në çdo vend të botës planifikojnë të udhëtojnë në plazhet më të mira të botës.

Të tjerët, megjithatë, janë në kërkim të një aventure më të mirë: si këto pishinat natyrore.

Pishinat natyrore – apo vrimat e mbushura me ujë – kanë pamje mahnitëse, dhe përderisa ndoshta nuk janë numër një në listën e destinacioneve që njerëzit duan t’i vizitojnë, sipas Pinterest njerëzit janë në kërkim të tyre më shumë se kurrë më parë.

Në fakt, kërkimet në Google për pishina natyrore janë rritur për 183% nga viti i kaluar, që nënkupton se këto vende të fshehura nuk do të jenë të fshehura edhe për shumë gjatë.

Më poshtë mund t’i shihni përmes fotografive 17 pishinat natyrore më të mira në botë, në të cilat do të dëshironit shumë të zhyteshit këtë verë.

Pishina e Djallit – Livingstone, Zambi

Ujëvara Havasu – Supai, Arizona, SHBA

Pishina Giola – Astris, Greqi

Pishina Sua – Lotofaga, Samoa

Shtatë Pishinat në Ohe – Hana, Havaji

Puseta Bimmah – Muskat, Oman

Pishina Hamilton – Teksas, SHBA

Vrima e Kaltër Nanda – Espiritu Santo, Vanuatu

Vrima e Kaltër – Santa Rosa, Nju Meksiko, SHBA

Ujëvara Kuang Si – Luang Prabang, Laos

Ik Kil Cenote – Chichen Itza, Meksikë

Strofulla e Djallit – Williston, Florida, SHBA

Pishinat Përrallore – Glenbrittle, Skoci

Ujëvara e Ulët – Ithaca, Nju Jork, SHBA

Ujëvara Turner – Davis, Oklahoma

Ujëvara Gunlom – Parku Kombëtar Kakadu, Australi

Kanioni i Liqenit të Vogël – Alabama, SHBA