21 foto magjike që tregojnë si është t’i festosh Krishtlindjet në Disney

Koha më e mirë e vitit për të shkuar në ndonjë park të Disney është gjatë sezonit të festave.

Edhe pse mund të ketë turma të mëdha njerëzish, asgjë nuk krahasohet me Krishtlindjet në vendin më magjik në Tokë.

INSIDER mblodhi 21 fotot më të mira gjatë festimit të festave në Disneyland, Kaliforni dhe Walt Disney World në Florida, prej partive të Krishtlindjeve e deri tek fishekzjarrët e veçantë dhe paradave.