25 vendet më të mrekullueshme në planet

Vendet që do t’i shihni më poshtë janë padyshim vendet më madhështore dhe më fantastike në planet.

Ato duken si ilustrime nga përrallat, duke ju mahnitur juve me përsosmërinë e tyre.

Do të dëshironi t’i vizitoni menjëherë pasi t’i shihni! Shikoni ato:

Qarku Yangshuo, Kinë

Burano, Itali

Dazhai, Kinë

Bled, Slloveni

Kakortok, Grenlandë

Jiufen, Tajvan

Hallstatt, Austri

Reine, Norvegji

Riomaggiore, Itali

Gásadalur, Ishujt Faroe

Zermatt, Zvicër

Moselle, Gjermani

Manarola, Itali

Vang Vieng, Laos

Desenzano del Garda, Itali

Shirakawa-gō, Japoni

Colmar, Francë

Damüls, Austri

Cemoro Lawang, Indonezi

Portofino, Itali

Shaanxi, Kinë

Morro de São Paulo, Brazil

San Marino

Xitang, Kinë

Toskanë, Itali