5 vendet ku mund të shihni ujin më të kaltër në botë

Nganjëherë, e gjitha çfarë të duhet është të rifreskosh trupin dhe mendjen pranë një deti të qetë dhe të kaltër.

Eh turistët nëpër botë, për të gjetur paqen e brendshme dhe rehatinë, shkojnë nëpër disa vende ku ka plazhe me ujë të tillë.

Në një listë vendesh më poshtë që pushime.com i ka mbledhur, mund të gjeni plazhet me ujin më të kaltër në botë.

Këto vende janë të përsosura për t’u ri-lidhur me natyrën, familjen dhe veten. Shikoni ato:

Egremnoi, Greqi

Plazhi Egremnoi me njerëz në Lefkada nga lartë

Liqenet Plitvice në Parkun Kombëtar, Kroaci

Liqeni i Poshtëm në Liqenet Plitvice, Parku Kombëtar në Kroaci

Ishulli Havelock, Indi

Plazhi numër 7, Radhanagar, Ishulli Havelock. I votuar si plazhi më i mirë i Azisë nga Revista Time. Një nga plazhet më të bukura në botë.

Maldive

Maldivet me ujë si kristali

Palavan, Filipine

Laguna e Kaltër, Palavan, Filipine