6 plazhet që duhet t’i vizitoni para se të vdisni

Çfarë mendoni kur e dëgjoni fjalën “pushim”? Nëse është të qëndrosh pranë një uji të kthjellët në një ditë të nxehtë dhe të pish nga një kokos, atëherë jemi në temën e njëjtë.

Një kombinim rëre, uji të kripur, dallgësh dhe pemëve palma duhet të jetë një nga skenat më piktoreske në botë. Dhe na besoni: një përjetim i tillë nuk do të jetë më i mirë sesa në këto plazhe.

Këto janë 6 plazhet që duhet t’i vizitoni para se të vdisni:

Ishujt ‘Cayman’ në perëndim të Detit të Karaibevecay

Kauai në Havaikauai

Seychelles, Afrikë Lindoresey

Maldivemaldi

Bali, Indonezibali indonesia hotels resorts

Ishulli Corfu, Greqicorfu

Bora Borabora