Why planning a holiday can be almost as much fun as the holiday

I have discovered something truly great: a holiday doesn't have to begin and end with the time you actually spend away from home.

Sa shpesh lahen avionët?

Vendndodhjet për larje përcaktohen nga ku avionët po hedhin në aeroport për të paktën tetë orë. Si një lin...

Këto 12 shtretër aeroplani ju lejojnë të fleni me të vërtetë në një fluturim

Ka lajme të mira për udhëtarët që e gjejnë atë si një sfidë për të fluturuar në avionë. Për çmimin e bilet...

Shërbimi i dhomës me Robot në Hotelin e Chicagos

  Me një emër si Hotel EMC2, do të prisnim pajisje shkencore si një restorant me emrin Albert ose ...

Mirë se vini në Kanalin e Panamasë

Një nga mrekullitë më të mëdha të botës, Kanali i Panamasë shtrihet 80 km nga Panama City në anën e Paqëso...

U tha se ishte një avion me diamanta por nuk ishte në të vërtet ajo cka dukej!

Kur një imazh i pabesueshëm u shfaq në internet duke u shfaqur për të treguar një avion të mbushur me diam...

5 Arsyet pse udhëtimi në botë është i mirë për ju

1.Udhëtimi ju ndihmon të mësoni se kush jeni Të gjitha sfidat dhe mundësitë që udhëtoni në këm...

Deti i reve në Japoni

A keni dëgjuar ndonjëherë për detin e reve (Unkai)? Një det i reve është një shtresë e mbuluar me re e cil...

Shikoni një shoqëruese fluturimi si i këndon një fëmije që po qante në një fluturim të gjatë (VIDEO)

Edhe më të mirët mund të humbasin në një fluturim të gjatë. Edhe pse ka shumë tregime horror rreth...

Plazh nga xhami nuk na e do mendja që keni parë deri tani (FOTO)

"Glass Beach" është plazhi i mirënjohur jugor i Parkut Shtetëror të MacKerricher në Fort Bragg. Plazhi i x...

Luhatësja në fund të botës (FOTO/ VIDEO)

Thellë në shkretëtirën ekuadoriane është një stacion monitorimi sizmik në një pemë, të njohur si Casa del ...