Why planning a holiday can be almost as much fun as the holiday

I have discovered something truly great: a holiday doesn't have to begin and end with the time you actually spend away from home.

Destinacionet më të mira evropiane për t’i vizituar këtë pranverë

Nga prilli e në qershor është koha më e mirë për t’i vizituar këto vende evropiane. Kjo pasi, në këtë ...

Brenda pishinave shpellore në Kapadokia, Turqi

Këto janë pishinat shpellore mahnitëse në disa suita në hotelin Kayakapi Premium në Kapadokia, Turqi –...

Vendet më romantike në botë për çifte

Të planifikosh propozimin për martesë mund të jetë e vështirë. Edhe pse ndoshta e dini sigurt se partn...

Këto plazhe kanë ujin më të kristaltë në botë

Edhe pse mund të mendoni se plazhi është plazh, disa janë më të mira se disa të tjera.

Hotel në sajë, atraksioni i mahnitshëm në Finlandë

Një hotel i vogël i lëvizshëm është lëshuar në Finlandën Arktike, me një kabinë qelqi në saj që iu ofr...

Finlanda është shteti më i lumtur në botë

Vendet nordike kanë marrë katër vende në listën e shteteve më të lumtura në botë, në një studim vjetor...

Mrekullitë arkitekturale të Dubai që mahnitin të gjithë

Peizazhi futurist dhe i shkëlqyeshëm i Dubai përmban struktura inovative, si dhe ndërtesat më të larta...

8 vende epike në Kroaci që duhet t’i shihni

Kroacia është shtet vetëm prej vitit 1991. Por, historia e këtij vendi daton që prej kohërave të lasht...

Ky vend ka plazhin më të mirë në Evropë

Edhe zyrtarisht Spanja është vendi me plazhin më të mirë në Evropë, sipas rezultateve të një sondazhi ...

Kjo parajsë bregdetare kroate të lë pa fjalë

Ishulli i Hvar në Kroaci ishte i nominuar si një nga destinacionet më të mira për këtë verë.