Në këtë vend avionët fluturojnë pak metra mbi kokën e turistëve

Pushuesit e vizitojnë ishullin grek të Skiathos për diell, rërë dhe det, por asgjë nuk i mahnitë ata më shumë se sa ky atraksion i veçantë.

Turistët mblidhen në skajin e aeroportit të ishullit çdo ditë, për të përjetuar fluturimin e aeroplanit pak metra mbi kokat e tyre.

Një video e publikuar në YouTube tregon se sa afër vijnë avionët aty, përderisa lëshohen poshtë në ishull. Shikojeni: