Besojeni apo jo, ky plazh ndodhet në Shqipëri

Nuk do ta besoni, por po, këto pamje që do t’i shihni më poshtë janë nga Shqipëria, përkatësisht nga fshati i madh dhe i bukur i Borshit.

Borshi është një fshat me histori të lashtë në zonën e Bregut, apo siç njihet me emrin “Riviera Shqiptare”, dhe është pjesë e komunës së Lukovës, rrethit të Sarandës.

Ai kufizohet në lindje nga Fterra dhe ka një popullsi prej 2500 banorë. Ndryshe ky fshat njihet edhe si “perla e jugut”. Ky fshat ka një plazh të gjatë me ujë të katër kristali që shkëlqen nën rrezet e diellit.

Edhe pse ende i paeksploruar si vendet e tjera, padyshim se ia vlen të vizitohet për shkak të ujit dhe bukurisë së tij.

Në disa fotografi të nxjerra nga Google dhe disa video të publikuara në YouTube, mund ta shihni se si duket ky vend përrallor në Shqipëri.