Bllokadë të tillë trafiku nuk keni parë asnjëherë!

Kur dëgjojmë “bllokadë në trafik” menjëherë mendja na shkon tek masat e mëdha të njerëzve dhe numrit të madh të veturave.

Të gjithë janë në nxitim: dikush nxiton për darkë, dikush ka një takim të rëndësishëm eh dikush është i lodhur e duke dalë nga puna.

Nuk ka rëndësi se ku jetoni; në të gjitha shtetet është një orë në të cilën ndodh ‘bllokimi total në trafik’.

pushime.com ka mbledhur disa fotografi interesante të qyteteve të ndryshme të botës gjatë orëve më të zëna të ditës. Disa kontraste janë me të vërtetë mahnitëse!

Pekin, Kinë

Dhaka, Bangladesh

ч д ъ у о яаьвп нагщп НЕХ вдш

Venecia, Itali

Chhattisgarh, Indi

Ndërkohë shoqëruesit e treni gjatë punës së tyre në Tokio, Japoni

Siem Reap, Kamboxhia

Londër, Britani

Moskë, Rusi

Я _ цчпп 1 1 5 3 Гали Ё милиции м пльцлыныхп

São Paulo, Brazil

Një parking taksistësh në Kampala, Ugandë

Palermo, Itali

Një udhëtim treni në Bangladesh