Çifti bëjnë foto mahnitëse të fejesës në qytetin e lashtë

E gjitha filloi me një pyetje të thjeshtë – cila është ngjyra jote e preferuar?

Kjo është një nga gjërat e para që çifti nga Mumbai, Brij dhe Namrata, e pyetën njëri-tjetrin kur u takuan për herë të parë.

Dhe çifti shpejt e kuptuan se përgjigja e kësaj pyetje ishte një nga shumë gjërat e përbashkëta që ata kanë – ata e adhurojnë ngjyrën e kaltër.

Kështu, çifti i bëri fotografitë e fejesës në qytetin e kaltër të Jodhpur, Indi. Bukuria e dritareve të kaltra, dyerve dhe mureve ishte një vend i përsosur për Brij dhe Namrata për të shfaqur dashurinë e tyre të thellë.

Shikoni fotografitë e tyre: