Çifti kapë pamje mahnitëse të Zelandës së Re

Është njëri nga vendet më piktoresk në botë.

Por, në rast se nuk jeni bindur ende për këtë, një çift kreativ ka kapur mrekullitë e Zelandës së Re në një set të ri të fotografive të pabesueshme.

Australianët Jacke-Scott Gardner dhe Joanna Scott e quajnë veten “astrofotografë” për shkak se fokusohen më së shumti në qiellin e natës të qytetit Queenstown.

Dhe falë përkushtimit të tyre për kualitet – që bën që ata të kalojnë rreth një orë vetëm për të bërë një foto – ata kanë arritur të mbledhin më shumë se 20,000 fansa online, me rreth 8,000 vetëm në Instagram.

Më poshtë, mund t’i shihni disa prej fotografive të tyre më të mira…