Çifti martohet në maje të Everestit, nxjerrin fotografi mahnitëse

“Mahnitëse” nuk është ekzagjerim të thuash për këto fotografi.

Të bëra nga fotografi i dasmave Charleton Churchill, Ashley Schmeider dhe James Sissom u ngjitën në Mount Everest për t’u bërë burrë dhe grua në majën më të lartë të botës.

Një natë para se të arrinin kampin bazë atje, Sissom vuajti nga një grip i rëndë dhe duhej të flinte me maskë oksigjeni, por për fat të mirë, ai u shërua, dhe fotosezioni epik i tyre doli siç u planifikua.

Më poshtë mund ta shihni rrugëtimin e tyre drejt majës më të lartë të botës, aty ku ata vendosën të martoheshin dhe ta dokumentonin këtë përmes fotografive.