Çifti që jeton në shtëpi hobitësh

Ishte sikur të kalonin në një botë dhe kohë tjetër.

E fshehur larg në kodrat e Chelan, Uashington mes gurëve dhe pemëve, ndodhet një shtëpi e bukur.

Matthias Barker dhe e dashura e tij shkuan dhe e rregulluan shtëpinë në formë hobitësh, dhe i bënë fotografi asaj dhe i vendosën në internet.

Fotografitë e publikuara në Instagram u bënë shpejt hit – dhe ato mund t’i shihni më poshtë: