Corporate Travel Management

Shërbimet Kryesore

  • Shërbime të avancuara për udhëtime biznesi, grupe, dhe organizata
  • Bileta aeroplani për të gjitha destinacionet botërore
  • Aranzhmane turistike
  • Rezervime hoteli
  • MICE organizime (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions / Mbledhje, Incentiva, Konferenca dhe Evente)
  • Makina me qëra
  • Sigurim në udhëtim
  • Shërbime në qasje konsullore për vende të caktuara

Informata të dobishme

Ju rekomandojmë të konfirmoni rezervimin tuaj së paku 48 orë para fluturimit tuaj. Ju duheni të paraqiteni në aeroport për check-in së paku dy (2) orë para kohës së fluturimit. Ju duhet të dini që koha për check-in dhe kontrolla të tjera të sigurisë mund të ndryshojnë nga vendi në vend, prandaj ju sugjerojmë që të kontaktoni me ne ose kompanitë ajrore dhe të njiheni me kërkesat specifike.

Ju lutemi të kontrolloni nëse; pasaporta juaj dhe dokumentet personale janë të vlefshme; kontrolloni nese ju duhet ose jo viza për vendin ku ju udhëtoni sepse Pushime.com LLC nuk garanton nese ju jeni te informuar mirë per vizat apo lejimin e hyrjes ne vendin ku udhëtoni, informohuni mbi kërkesat mjekësore dhe shëndetësore në lidhje me vendin ku ju po udhëtoni dhe kontrolloni nëse vaksinimi apo sigurimi i shëndetit në udhëtim është një kërkesë. Ne ju sugjerojme të bëni një kopje të dokumenteve tuaja personale dhe të udhëtimit dhe ato ti mbani në një vend tjetër të sigurt.