Dhjetë liqenet magjike që tregojnë se sa e bukur është bota jonë

Ka shumë vende mahnitëse në Tokë që na frymëzojnë dhe na bëjnë me dije se natyra është artisti më i mirë.

pushime.com ka mbledhur dhjetë liqenet më piktoreske dhe më magjike që tregojnë se sa e bukur mund të jetë natyra.

Liqeni Moraine, Kanada

Liqeni Krater, Oregon, SHBA

Liqeni Abraham, Kanada

Liqeni Hiller, Australi

Liqeni Melissani, Greqi

Liqeni Peyto, Kanada

Liqeni me pesë ngjyra, Kinë

Liqeni Titicaca, kufiri mes Perusë dhe Bolivisë

Salar de Uyuni, Bolivi

Liqeni Baikal, Rusi