Droni kapë pamje mahnitëse të vendeve të Game of Thrones

Pamje spektakolare nga droni ka kapur bukurinë e pabesueshme të vendeve ku është xhiruar Game of Thrones.

Këto pamje ajrore shfaqin një ujëvarë të mrekullueshme në Islandë së bashku me tokën e gjelbër e cila duket mahnitëse nga lartë.

Nuk është çudi pse filmat e James Bond, Prometeut dhe Oblivion ishin xhiruar në këto vende mahnitëse.

Videoja u kap në Norvegji dhe Islandë nga fotografi dhe videografi rus, Dmitry Bubonets.

Shikoni pamjet: