E shndërroi në hotel aeroplanin e humbur në mes të pyllit

Një aeroplan i destinuar për skrap është shndërruar në një hotel luksoz në pyllin e Kosta Rikës.

Ndonjëherë dikush përfiton edhe nga gjërat që janë destinuar për t’u shkrirë. Kështu ka ndodhur me një avion në Kosta Rikë.

Avioni i cili ishte destinuar për skrap është shndërruar në një hotel dhe vendpushim për shumë turistë anembanë botës.

Gazeta britanike Telegraph sjell këto foto të këtij avioni.