Fishekzjarrët madhështorë të Vitit të Ri në Dubai

Dubai është padyshim një nga qytetet më madhështore në botë.

Përveç që është i njohur për ndërtesën më të lartë në botë, atë të Burj Khalifa, qyteti njihet edhe për luksin e tij dhe festat madhështore sidomos ato të fundvitit.

Nëse vendosni të shkoni në Dubai me programin tonë, do të mahniteni nga fishkezjarrët madhështorë që mbulojnë qytetin dhe ndërtesën më të lartë gjatë ndrrimit të vitit.

Dhe për t’ua dëshmuar këtë, ne ju sjellim më poshtë një video nga atmosfera e ndërrimit të vitit atje, kapur nga foretification më 2015.

Shikojeni: