SHËNIM PËR AVIOBILETA

Të gjitha çmimet janë informative dhe përfshijnë të gjitha taksat, shërbimet e agjensionit dhe linjave ajrore, i nënshtrohen disponueshmërisë së vendeve në avion dhe nivelit fillestar së lëvizjes së çmimit për një destinacion të veçantë. Biletat janë subjekt i kushteve të caktuara dhe të numrit të kufizuar të vendeve në fluturim për çdo çmim!

Në ofertën e Pushime.com përfshihen të gjitha destinacionet e tjera evropiane dhe botërore, me kompanitë më prestigjoze në mbarë botën si:

fluturimeQEM

Rezervimet dhe informacioni

Na kontaktoni për datat kur ju dëshironi të udhëtoni!
Mbusheni formën e rezervimit si më poshtë, (url)

Na kontaktoni në:

E-mail: [email protected],
Tel: 038 717333 | 049 717555

Informata të dobishme:

Informatat në lidhje me rezervimin tuaj mund të kontrollohen në: www.checkmytrip.net

Mënyrat e pagesës

Pagesa me të holla të gatshme

Pagesat në të holla të gatshme mund të bëhen çdo ditë pune në zyrat e kompanisë në adresën:

Bregu i Diellit
Rr. Hajrullah Abdullahu nr. 28
10000, Prishtine,

Pagesa me anë të llogarisë bankare

Me rastin e konfirmimit të rezervimit, pagesën tuaj mund ta beni në xhirollogarinë e kompanise sonë si vijon:

Mbajtesi i llogarisë: Pushime.com L.L.C

Numri i llogarisë ne Raiffeisen Bank: 1501 0900 0201 1077

IBAN: XK05 1501 0900 0201 1077

SWIFT: RBKOXKPR

Numri i llogarisë ne TEB Bank Sh.a.: 2032 0001 3096 9748

IBAN: XK05 2032 0001 3096 9748

SWIFT: TEBKXKPR

Pushime.com LLC mban të drejtën e mos-lëshimit/konfirmimit të shërbimit në qoftë se pagesa juaj nuk mund të shihet në llogarinë tonë. Me rastin e pagesës në llogarinë e Pushime.com LLC, ju këshillojmë që pagesat e tilla ti bëni ditëve të punës dhe gjatë orarit të punës 09:00 – 16:30, në menyrë që pagesa nga banka juaj të realizohet sa më shpejtë dhe pa vonesa.

Ju lusim që me rastin e pagesës, të na dergoni një kopje të urdhëresës në email adresën tonë: [email protected]

* Te gjitha shpenzimet dhe komisionet bankare duhet te barten nga klienti.

Në momentin që pagesa juaj evidentohet dhe mund të shihet në llogarinë tonë, ne do të procesojme bileten tuaj menjëherë. Biletën elektronike ose konfirmimin e rezervimit, do ta pranoni në menyrë elektronike në email adresën tuaj, të vendosur me rastin e rezervimit.

Fatura do u dërgohet në mënyrë elektronike me rastin e përpunimit të rezervimit.

Pagesat me POS terminal

Pushime.com ju ofron mundësinë e pagesës përmes POS-it me të gjitha llojet e Kredit dhe Debit Kartelave si:

VISA, VISA Elektron, MasterCard, Mastro.