Fontana më e famshme në botë ndodhet në Dubai

Fontana në Dubai është një nga fontanat më të famshme në botë.

Është aq mahnitëse sa që nëse e shihni vetëm një herë, do të dëshironi që të ktheheni përsëri atje për ta parë atë prapë.

Dhe kur e shikoni dhe dëgjoni këngën tuaj të preferuar – është diçka që fjalët nuk mund ta përshkruajnë. Thjeshtë duhet ta ndjeni atë!

Shikojeni se si duket ajo: