Foto mahnitëse shfaqin Kapadokian ashtu siç nuk e keni parë kurrë

Shumë njerëz thonë se të bësh një xhiro me balona të ajrit është një përvojë magjike. Dhe duke gjykuar në bazë të këtyre fotografive, duket se kjo është shumë e vërtetë.

Kristina Makeeva, 29 vjeçe, nga Moska, Rusi udhëtoi në Kapadokia, Turqi për të kapur balonat në ajër në pamje mahnitëse.

Fotografitë e saj mahnitëse shfaqin balonat shumëngjyrësh në fluturim, duke udhëtuar mbi tokën e mbuluar me borë dhe shkretëtirat e Turqisë.

Artistja, q ka më shumë se 200,000 ndjekës në Instagram, hipi edhe vetë në balona për të kapur fotot e përsosura.

Rajoni i lashtë i Kapadokias daton prej vitit 3000 para Krishtit dhe njihet për peizazhin e veçantë vullkanik – një arsye më shumë pse duhet ta vizitoni këtë vend mahnitës.

Këto janë fotot që ajo i bëri:

3D9AFF1900000578-0-image-a-56_1487948747917 3D9AFF9600000578-4257114-Don_t_look_down_The_balloons_fly_above_a_range_of_landscapes_fro-a-12_1488014642831 3D9AFFB300000578-4257114-Commenters_have_applauded_the_photos_for_being_stunning_and_beau-a-10_1488014642691 3D9AFFC300000578-0-image-a-39_1487948435124 3D9AFFF300000578-4257114-The_images_have_garnered_thousands_of_hits_on_Instagram-a-13_1488014642904 3D9B00A600000578-0-image-m-47_1487948477529 3D9B01A000000578-4257114-Tickled_pink_The_photographer_appears_to_have_set_her_alarm_perf-a-5_1488014642620 3D9B01B000000578-4257114-Candy_floss_The_balloons_float_above_a_sea_of_pink_cloud-a-6_1488014642620 3D9B01C900000578-4257114-Other_images_were_taken_while_riding_in_the_air-a-8_1488014642624 3D9B01E700000578-4257114-Some_of_the_images_were_taken_from_roof_tops-a-7_1488014642623 3D9B004C00000578-4257114-Gaping_The_scenery_appears_to_be_vast_with_undulating_hills_roll-a-11_1488014642724 3D9B012D00000578-0-image-a-34_1487948337988 3D9B002700000578-0-image-a-48_1487948495076 3D9B011100000578-0-image-a-28_1487948278426 3D9B016700000578-0-image-m-79_1487950498746 3D9B018400000578-0-image-m-49_1487948507942 3D9B022000000578-0-image-a-50_1487948516450