Foto mahnitëse të botës, të bëra pa ndihmën e Photoshop-it

Çdo fotografi kreative del më mirë se miliona fotografi të tjera për një arsye të thjeshtë: se ishte bërë në momentin e duhur.

Mund të jetë një goditje rrufeje, një hije e pazakontë ose një peshk i vogël i kapur në gojën e grabitqarit, por këto foto janë në njëfarë mënyre shumë të veçanta.

Për këtë nuk keni nevojë të jeni fotografi më i mirë në botë për t’i bërë fotot më të mira. Nganjëherë thjeshtë duhet të jesh në vendin dhe kohën e duhur.

Më poshtë mund t’i shihni këto foto të pazakonshme të cilat nuk iu nënshtruan asnjë editimi – vetëm një aftësie, durimit dhe inspirimit.

© Kyle McBurnie

© Anthony DellaCroce

Perëndim dielli në plazhin Pensacola, Florida.

© Dimitra Stasinopoulou

Yunnan, Kinë.

© Amanda Stadther

Disa pinguina në Gjeorgji Jugore.

©  Stuart Palley/EPA

Rancho Cucamonga, Kaliforni.

© Sergio Moraes

Rio de Janeiro, Brazil.

© Aswin Gunawan

Shpirti i pranverës, Washington.

©  Silentino Natti

Kur vie drita e mëngjesit në Cemoro Lawang, Indonezi.

© Corey Arnold

Iluzion shpërthimi.

©  Alberto Gaytán Mtz

Një kaktus në Nuevo León, Meksikë.

© Michael Poliza

Miliona flamingo rozë në Liqenin Nakuru, Kenia.

© Garret Suhrie

Dunat e mëdha prej rëre në Parkun Kombëtar në Kolorado.

© Matt Hutton

Të bësh surf me delfinë në Kalbarri, Australia.

© George Burgin

Mjegull mëngjesi në Billings, Montana.

© depositphotos

Punë ekipore.

© Suditi Guharoy

Varanasi, Indi.

© Brian Buckland

138 parashutistë.

© NASA / JSC

Drita mbi Gadishullin Arabik bërë nga ISS.

© Max Ellis

Lindja e diellit në Parkun Bushy në Londër

© Rex / Fotodom.ru

Një çerdhe mjellmash.

© Dmitry Bud’kov

Turistët duke u kthyer nga vullkani aktiv në kraterin Tolbachik në Kamchatka, Rusi.

© Justin Jung