Foto të pabesueshme nga gara vjetore ‘Fotografi i Natyrës’

Fotografitë më të mira nga gara vjetore ‘Fotografi i Natyrës’ janë fotot më të mira të bëra jashtë në natyrë.

Tetë fotografë, duke përfshirë fotografin Christopher Roche nga Britania, u shpallën fitues të kategorisë. Fituesi i përgjithshëm do të shpallet në Shfaqjen e Fotografisë në Birmingham gjatë marsit.

Këto janë fotografitë më të mira nga kjo garë:

Kirsten Quist e bëri këtë në Alberta, Kanada.1

Kjo foto u bë nga Riccardo Marchegiani në Parkun Kombëtar të Liqenit Clark në Alaska.2

William Eades e bëri këtë në Portin Macquarie, Australi.3

Akullnaja ‘Vatnajokull’ në Islandë, kapur nga Jay Kolsch nga SHBA.4

Ishulli Baffin, Kanada. Foto e bërë nga Andy Skillen.5

Alice van Kempen nga Holanda i fotografoi këta elefantë në Parkun Kombëtar Kruger, Afrikë të Jugut.6

Marcio Cabral e bëri këtë foto në Salar de Uyuni, Bolivi.7

Stian Nesoy e vizitoi Parkun Kombëtar ‘Hardangervidda’ në Norvegji dhe e bëri këtë foto.8