Fotografi kapë pamje mahnitëse të Australisë nga ajri

Prej shkëmbinjve nënujor koral e deri tek pyjet e gjalla dhe fushave të kuqe, Australia është një magnet i gjallë i turizmit por përtej pamjeve të përsosura të saj fshihet një bukuri që shihet rrallë.

Një fotograf nga Australia perëndimore, i mahnitur nga malet e egra, grykat e paprekura dhe vargjet malore dramatike, ka fotografuar vendin nga avioni.

Përderisa shumica e njerëzve e lidhin Australinë me diellin e pafund dhe plazhet, fotografitë e pabesueshme të Dan Proud përfshijnë stuhi dhe pluhur – së bashku me pamjet e tjera piktoreske.

Shikoni fotografitë:

3ECDC4A700000578-4376520-image-a-24_1491306558400 3ECDC4AF00000578-4376520-It_is_HOT_here_in_the_Pilbara_-a-31_1491310149035 3ECDC4B700000578-0-image-a-77_1491234927351 3ECDC4C200000578-4376520-Dive_in_The_enticing_waters_of_Cable_Beach_WA_were_photographed_-a-6_1491380294253 3ECDC42F00000578-4376520-In_his_work_Mr_Proud_is_keen_to_convey_the_history_and_vastness_-a-7_1491380294268 3ECDC43B00000578-4376520-Iconic_Australia_is_a_colourful_tourism_magnet_with_visitors_mos-a-9_1491380294387 3ECDC44B00000578-4376520-image-a-5_1491301380371 3ECDC45B00000578-4376520-Dampier_Creek_in_Broome_is_incredibly_tempting_to_go_for_a_swim_-a-10_1491380294414 3ECDC45F00000578-0-image-a-100_1491236790405 3ECDC46F00000578-4376520-Mellow_mountains_Cockburn_Range_rises_600metres_above_the_plains-a-8_1491380294291 3ECDC47D00000578-4376520-Surreal_beauty_Mr_Proud_captioned_this_shot_of_Pilbara_sayin_tha-a-2_1491380294199 3ECDC48B00000578-4376520-Drenched_in_afternoon_sunlight_the_jetty_and_the_nearby_communit-a-5_1491380294230 3ECDC49F00000578-0-image-a-89_1491236737532 3ECDC44300000578-0-image-a-115_1491236866282 3ECDC46400000578-0-image-a-107_1491236823096 3ECDC47600000578-4376520-The_tree_of_life_Australia_s_first_inhabitants_lived_in_the_wild-a-1_1491380294076 3ECDC48700000578-0-image-a-96_1491236769421 3ECDC49300000578-4376520-The_lush_green_panorama_of_the_rugged_hinterland_has_been_captur-a-3_1491380294199 3ECDC49800000578-4376520-The_Queensland_based_photographer_and_filmmaker_is_formerly_trai-a-4_1491380294200 3EF5690F00000578-4376520-image-a-13_1491381543807 3EF5693700000578-4376520-image-a-12_1491381532649