Fotografi mahnitëse dimri të bëra nga droni

Dimri mund të jetë një eksperiencë jo e mirë fizikisht – por siç tregojnë këto fotografi mahnitëse nga droni, efektet e tij janë të pabesueshme për t’i shikuar.

Këto fotografi janë bërë nga disa prej fotografëve më të talentuar të dronit dhe janë publikuar në SkyPixel, që përmban disa prej fotografive më të mira ajrore të botës.

Këto fotografi më poshtë janë bërë përreth botës, prej SHBA-së e deri në Rusi. Shikoni fotografitë të cilat pushime.com i sjell për ju:

Liqeni Ennadai, Kanadaennadai lake

Katedralja Navale në Kronstadt, Rusinavakatedralerusi

Liqeni Rosseau në Muskoka, Ontario, Kanadaliqenimuskoka,ontario,kanada

Liqeni Ennadai, Kanadaennadailakekanada

Bielsko-Biala, Polonibialapoland

Një monument në St. Petersburgun me borëstpetersburg

Kjo fotografi u bë në Adzhigardak, Rusiadzhirusi

Një aeroplan i Luftës së Dytë Botërore në Muzeun e Luftës në Minsk, Bjellorusibelarus

Një “selfie” ajrore në New Hampshire, SHBAnewhampshire