Fotografi mahnitëse shfaqin fuqinë dhe bukurinë e dallgëve

T’i shikosh këto dallgë duke u përplasur në breg është me të vërtetë një pamje shumë e bukur.

Dhe këto fotografi mahnitëse të bëra nga fotografët më të mirë të botës, shfaqin fuqinë e madhe të detit.

Fotografitë janë pjesë e librit të ri të quajtur “Dallgët e Mahnitshme”, i cili iu drejtohet surfuesve të cilët dëshirojnë të mësojnë se si të rrëshqasin mbi dallgë.

Libri përmban rreth 80 foto të dallgëve nga e gjithë bota, duke e shfaqur në detaje formën e tyre.

Disa prej këtyre fotove mund t’i shihni më poshtë: