Fotografi mahnitëse të trafikut ajror nëpër botë

Këto fotografi të pabesueshme të trafikut ajror nëpër botë i morën 2 vjet kohë një fotografi që t’i realizonte – dhe rezultati është mahnitës!

Të shohësh një aeroplan duke u nisur nga aeroporti është me të vërtetë interesant. Por të shohësh qindra aeroplanë duke u nisur në të njëjtën kohë është padyshim diçka që nuk e keni përjetuar më parë – deri më tani.

Këto fotografi u realizuan nga Mike Kelley, një fotograf nga LA i cili kaloi dy vitet e kaluara duke fotografuar nisjet e aeroplanëve në 18 aeroporte të ndryshme.

Pasi u bëri foto, ai i grumbulloi këto foto për të krijuar këtë përbërje mahnitëse për të na kujtuar se sa të zënë janë qiejt e botës.

1. Pamje nga plazhi Dockweiler në LA, të fluturimeve mes orës 5-7 pasdite

2. Dubai (nisjet e mëngjesit)

3. Aeroporti Ndërkombëtar i Los Anxhelos

4. Aeroporti Heathrow në Londër

5. Aeroporti i Cyrihut

6. Aeroporti i Amsterdamit

7. Aeroporti i Mynihut

8. Aeroporti i Frankfurtit

9. Dubai 30r

10. Aeroporti Heathrow në Londër (terminali 5 dhe kulla)