Fotografi mahnitëse të vendeve të braktisura nëpër botë

Ka vende nëpër botë të cilat njerëzit i kanë braktisur shumë kohë më parë, duke e lënë natyrën që t’i “rehatojë” ato në përjetësi.

Këto vende tani kanë marrë pamje mahnitëse, për shkak të ndërhyrjes së natyrës. Madje, këto vende na lënë të kuptojmë se çfarë do të ndodhte në të ardhmen, nëse njerëzit nuk do të ishin më në këtë planet.

Përdoruesi i Instagram, ‘itsabandoned’, ofron këto fotografi mahnitëse që na bëjnë të mendojmë rreth së ardhmes dhe botës sonë.

pushime.com më poshtë i ndanë me ju këto vende misterioze dhe të bukura. Shikoni:

Mbetjet e një kështjelle të vjetër në Sintra, Portugali

Një kishë e braktisur në Detroit, SHBA

Mulliri Kristal, Kolorado, SHBA

Në tunel i harruar treni në Paris, Francë

Bunari Sintra, Portugali

Një fshat ‘fantazmë’ i shkatërruar gjaë Luftës Civile në Spanjë

Një shtëpi në një fshat të Norvegjisë

Skeleti i një anije të braktisur në County Louth, Irlandë

Një kishë e braktisur në Francë

Një tjetër faltore e braktisur

Një rrugë e verdhë në një park të braktisur lojërash në Karolinë të Veriut, SHBA

“Shkallët për në Parajsë”, Oahu, Havaji

Një anije e braktisur afër Fuerteventura, Ishujt Canary

Një kështjellë e braktisur në Kopice, Poloni

Një fshat në Yangtze River, Kinë

Një tjetër kishëz e braktisur

Hotel del Salto, Kolumbi

Mbetjet e një pallati të vjetër, Belgjikë

Një shtëpi e braktisur

Një klub nate i djegur nga zjarri, Austri

Mbetjet e një anije tregtare, Deti i Kuq

Një kolegj dikur i bukur në një kopsht

Treni Orient Express, Belgjikë