Fotografi që përcjell gruan e tij kudo, për të bërë foto mahnitëse

Nëse jeni adhurues i fotografive të udhëtimit, ndoshta nuk i keni parë këto fotografi mahnitëse të Murad Osmann dhe gruas së tij Nataly Zakharova.

Çifti udhëtojnë botën së bashku dhe Murad kapë fotografi të mahnitshme përderisa ia mban dorën gruas së tij. Së bashku çifti ka miliona ndjekës në Instagram.

Murad dhe Natalie kanë udhëtuar nëpër shumë vende të botës, duke përfshirë Hollywood, Hong Kong, Singapore, Dubai, Moskë, Nju Jork, Delhi etj., dhe kanë bërë fotografi në të njëjtin stil.

Fotografitë e tyre janë bërë hit në rrjetet sociale, të cilat mund t’i shihni më poshtë: