Fotografi qesharake kapin ‘lodhjen’ e udhëtarëve në fund të pushimeve të tyre

Periudha e Krishtlindjeve gjithmonë sjell gjëra interesante nëpër aeroporte të ndryshme të botës.

Me një fluks të pasagjerëve që udhëtojnë në vende të ndryshme për t’i kaluar festat e fundvitit, periudha kur festat përfundojnë bën që udhëtarët të ndjehen të rraskapitur.

Dhe siç tregojnë këto foto më poshtë – të publikuara në Daily Mail, nganjëherë lodhja mund të jetë e madhe. Në fotografitë që do t’i shihni më poshtë, mund t’i shihni momentet qesharake të lodhjes së pasagjerëve, prej fëmijëve që flenë mbi çanta e deri tek të rritur që pushojnë në vendet më të çuditshme.

Shikoni fotot:

3bad0a9200000578-0-image-a-3_1482919754148 3badf4ff00000578-0-image-a-4_1482919781012 3badf50b00000578-0-image-a-9_1482919998648 3badf50300000578-4070392-image-a-22_1482922171614 3badf50700000578-0-waiting_for_the_ryanair_flight_from_s_ve_looks_like_they_have_be-m-20_1482921572548 3bae00ca00000578-0-image-a-21_1482921790363 3bae0af600000578-0-and_according_to_the_traveller_who_shared_this_image_to_reddit_t-m-19_1482921347283 3bae10ac00000578-4070392-image-a-36_1482923513287 3bae10b700000578-4070392-image-a-28_1482922796267 3bae10cf00000578-4070392-image-a-35_1482923465647 3bae10eb00000578-4070392-image-a-32_1482923262108 3bae108f00000578-4070392-image-a-34_1482923382593 3bae008300000578-0-image-a-18_1482921259234 3bae110500000578-4070392-image-a-29_1482922888568 3bae111700000578-4070392-image-a-30_1482922991343