Fotografitë që shfaqin bukurinë e vërtetë të Britanisë

Ky koleksion i mahnitshëm i fotografive shfaq disa prej pjesëve më ët bukura të Britanisë, vijës bregdetare dhe vilave.

Fotografët amatorë kanë kapur momentet më të mira dhe po i prezantojnë ato në garën e fotografisë ‘National Trust’, e cila i inkurajon njerëzit të dërgojnë fotografitë e tyre më të mira të Britanisë rurale.

Prej reflektimeve mahnitëse e deri tek mëngjeset e thata, gara e këtij viti ka nxjerrë disa bukuri të vërteta.

Shikoni fotografitë më poshtë: