Fotografja që realizon foto përrallore

Me prejardhje nga Shën Petersburgu i Rusisë, e magjepsur nga fotografia, ajo filloi qysh para 4 viteve të mirret nga pak me fotografi, edhe pse fotot që do t’i shihni do të ju lënë përshtypje se ajo është një profesioniste.

Fotot e saj duken si pjesë të ndonjë përralle dhe njerëzit flokëkuq nuk janë të vetmit që ajo i preferon. Ajo gjithashtu solli me vete një dhelpër të kuqe të trajnuar, të quajtur Alice.

Në këtë seri të quajtur “Vjeshta dhe Dimri”, ajo e përdori Alice si flokëkuqen e dytë së bashku me modelet e tjera flokëkuqe, në mënyrë që të ju sjell një pasqyrim sa më real të tregimit të “Lizës në Botën e Çudirave”.

fox-bye redhead2 redhead3 redhead4 redhead5 redhead-coverScreenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3 Screenshot_4 Screenshot_5 Screenshot_6

Fotografitë: Alexandra Bochkareva