Fotografoi bukurinë e Turqisë dhe nxori foto mahnitëse

Ersin Basar, një fotograf nga Turqia, kaloi shumicën e kohës së tij gjatë këtij viti duke fotografuar pjesë të vendit të tij.

Fotografia nuk është puna e tij profesionale, por është thjeshtë pasioni i tij.

Gjatë kohës së tij të lirë, ai udhëton shumë nëpër Turqi dhe, natyrisht, nuk e harron asnjëherë kamerën e tij.

Kështu, ai vendosi që në profilin e tij në Instagram të ndajë me adhuruesit e udhëtimeve fotografitë të cilat ai i bëri.

Më poshtë mund t’i shihni fotografitë e tij, të cilat shfaqin bukurinë e Turiqsë. Burimi: Instagram.