Fshati që merr pamje magjike gjatë dimrit

Hallstatt është një fshat në Salzkammergut, në regjion të Austrisë. Ndodhet në bregun lindor të liqenit Hallstatter See.

Ky fshat ofron një pushim të rehatshëm, pamje të mahnitshme të bukurive natyrore dhe një kulturë të pasur. Ky fshat është i njohur për prodhimin e kripës që nga kohërat parahistorike të Keltëve.

Përveç se ofron mundësi të shumta për t’u kënaqur gjatë stinës së verës, në këtë fshat ideale është edhe vizita gjatë dimrit. Gjatë dimrit ju mund ta shijoni pushimin tuaj dimëror duke skijuar dhe duke u ngjitur në majat që ndodhen në këtë fshat të bukur të Austrisë.

Ju mund të përdorni teleferikët për t’u ngjitur sa më lartë dhe poashtu ka balona fluturues që mund t’i përdorni dhe ta shijoni pamjen e mahnitshme qe e ofron ky vend. Duke poseduar të gjitha këto veti apo cilësi të bukura, mbetet gjithmonë një cak i preferuar për pushime.

Shikojeni se si duket ky fshat përrallor:

hallstatt-austria-reflection-photo-vintage-wooden-houses-mountain-winterhallstaetter-see-150304-10-jpgmota-ru_20151201015hallstatt-salzkammergut-austria736324