Gjeti lokacionet e sakta të skenave nga Game of Thrones dhe i bashkoi ato me pamjet nga seriali

Cersei eci nëpër këto shkallë. Jon Snow nuk dinte ende asgjë në këto episode.

Ka shumë skena në Game of Thrones, të cilat janë xhiruar prej Islandës e deri tek Irlanda Veriore, por një bloger ka shkuar më tej duke i gjetur lokacionet e sakta të skenave dhe duke i bashkuar me ato nga seriali.

Adrea David nga Hamburgu, që është një fanse e madhe e këtij seriali, udhëtoi nëpër botë për t’i gjetur lokacionet e famshme nga seriali më i shikuar në botë dhe i krahasoi ato me skenat në jetën e vërtetë.

Ajo kaloi tri vitet e fundit duke e bashkuar fiksionin me realitetin dhe ka mbuluar rreth 400 filma dhe seriale për blogun e saj Film Tourismus dhe llogarinë e saj në Instagram.

A i njihni të gjitha këto skena më poshtë nga Game of Thrones?